За нас

   На базата на дългогодишен международен опит в спа и уелнес индустрията през 2010 год. създадохме Дзен Спа , като концепция и верига от бутикови спа центрове , с искрения стремеж да имаме възможността да се погрижим за Вашия комфорт на физическо, ментално и емоционално ниво и да Ви помогнем да възстановите своя баланс в динамичното си ежедневие.

   В основата на нашата философия поставихме убеждението, че нуждите на нашите клиенти са от първостепенно значение.
На базата на успешното съчетание на медицински стандарти, бутикова спа атмосфера и първокласно обслужване, разработихме всички процедури от нашето спа меню, подбирайки едни от най-добрите световни практики и продукти.
  
   Нашите професионални принципи са :

   
   - Индивидуален подход

   - Професионална компетентност
   - Креативност
   - Почтеност
   - Отговорност
   - Безопасност
  
    Екипът на Дзен Спа е изграден от сертифицирани и обучени професионалисти.

Ние инвестираме в постоянно надграждане на професионалната квалификация със обучения и семинари от водещи български и световни експерти. Целият ни екип се ангажира с постигането на оптимална удовлетвореност на Вашите очаквания и в резултат на това висок процент на нашия бизнес е от постоянни клиенти, които ни препоръчват.
   Ние ще приветстваме възможността да спечелим Вашето доверие и да ви предоставим ексклузивно обслужване, според най-добрите стандарти в индустрията.
  
   Добре дошли в Дзен Спа – да релаксирате, да се възстановите,
да се заредите с жизнена енергия и да си подарите здраве, добра форма и хубаво настроение !